Medlemsaktiviteter

MEDLEMSAKTIVITETER

Fyra gåger om året skickas det ut, via e-post eller snigel-post, ett medlemsbrev till alla medlemmar. Detta brukar innehålla information om vad som är på gång i vävstugan under de närmsta månaderna. Denna sida fungerar som en extra anslagstavla med ungefär motsvarande innehåll.


Normalt har vi fyra  arbetsmöten och två träffar med stickkafë per termin men på grund av rådande pandemi är alla dessa möten tills vidare inställda. Information om detta finns även under fliken möten


Förslag till vävar och uppsättningar

Även om våra arbetsmöten är inställda hindrar inte detta att det förekommer aktiviteter i vävstugan även nu. Det finns flera vävstolar uppställda och bara vi håller avstånd går det bra att komma till vävstugan och väva när du vill om du har egen nyckel. Det finns möjlighet att väva både handdukar och mattor.


För att föra in lite nytt i vävstugan hoppas föreningen att de som är intresserade vill lämna förslag på nya uppsättningar. Normalt görs detta bäst på ett arbetsmöte men i dessa tider kan du i stället presentera förslaget/en på anslagstavlan.  Självklart behöver idéer förankras hos andra som också är intresserade. Skicka därför gärna ett mejl eller sms till dem som brukar hålla till i vävstugan. För vävstugans ordinarie medlemmar går det också bra att hyra en egen vävstol under en månad, antingen själv eller tillsammans med någon annan om så önskas. Se vidare under fliken vävstolar.


Vävstugan, Göteborgs Nya Hemslöjdsförening

Anders Carlssons gata 11

417 55  Göteborg


mobiltelefon: Margreth   0706 014614 

mobiltelefon: Christina B 0730 356257

mobiltelefon: Annemaj    0760 504808

bankgiro 5237-4899       

org. nr: 857500-1006       

   

 margrethskog40@gmail.com